"Norske" iPhone testet

Her kan du lese den første testen av "Norske" iPhone - iPhone 3G - gjennomført av et amerikansk nettsted.

Foto: Apple
Teknologi

Nettstedet Macworld fikk gjennomført en minitest av iPhone 3G - den første Apple-telefonen som vil komme til det norske markedet. HegnarOnline vil gjennomføre en omfattende test innen kort tid i forkant av lanseringen. Her er Macworlds oppfatning av iPhone 3G:15 minutterMacworld fikk leke med iPhone 3G i 15 minutter. Følelsen av telefonen er nesten identisk med den originale iPhone. Den skal være ett gram lettere, og noe tjukkere, men føles helt lik, skriver nettstedet.Bakpanelet på telefonen er nå laget av plast, ikke metall. Bakpanelet er mer kurvete enn originalen [noe som ifølge HegnarOnline viser til designmessige likheter med MacBook Air]. Hodetelefonutgangen er ny og bedre.Sideknappene er av metall, ikke av plast som på dagens modell.3GEn Apple-representant forteller Macworld at enheten har bedre batteri som følge av 3G-funksjonalitet, og kan fortelle at plastundersiden av iPhone er der for å øke rekkevidden på all trådløs kommunikasjon (tale, 3G, turbo-3G, WiFi).GPS + WiFi + GSM gir iPhone tre måter å finne ut hvor på kartet du er. GPS er best, men krever at du er ute, så en kombinasjon av alle tre gjør at du "alltid" vil se på kartet hvor du er.BatteriiPhone skal, ifølge nettestedet la deg snakke i hele 10 timer over GSM og fem timer over 3G. Telefonen tillater deg også å streame radio over 3G-nettet, i fem timer før batteriet tar slutt. Strømadapteren er mikroskopisk.iPhone 2.0 Programvaren fra Major League Baseball ga Macworld en forsmak på mulighetene i iPhone 2.0 SDK.Spillene er også nytt på iPhone, og Super Monkey Ball leverte imponerende bilder, men vanskelig kontroller.Les hele testen på nettstedet her.

Nyheter
Teknologi