Bruker du en gammel nettleser?

Det er mye å hente innen brukervennlighet og sikkerhet med å oppgradere din nettleser - 45 prosent har en utdatert versjon.

En undersøkelse gjennomført av Google, IBM og ETH Zurich, basert på data fra Google og Secunia i perioden januar 2007 til juni 2008, viser at 45,2 prosent, eller i overkant av 600 millioner brukere har en utdatert versjon av sin nettleser, melder HW.no.Les hele rapporten her.Hvis du velger å bruke en gammel versjon av en nettleser, kan dette dramatisk påvirke sikkerheten til din PC, og det anbefales å holde nettleseren til nyeste versjon.NettlesereMicrosoft Internet Explorer - benyttes av flest mennesker i verden. Den kan lastes ned her.Mozilla Firefox - den nest mest brukte nettleseren i verden, lastet ned mer enn 500 millioner ganger, og kom nylig ut i ny utgave. Last ned her.Opera - Den norske nettleseren som er elsket av sine brukere - i Norge og resten av verden. Last ned her .Ønsker du å prøve en alternativ nettleser, kan du velge en fra denne lange listen .Hva er din favoritt? Si din mening her.