De får vite hva DU ser på Youtube

Viacom - et av verdens største mediahus får nå innsyn i loggene til Youtube. De kan da gå etter både brukere og opplastere på nettjenesten.

Viacom har tidligere saksøkt Google-eide Youtube for brudd på loven rundt opphavsrettigheter. Nå vil en dommer tvinge Youtube til å utlevere logger over IP-adresser til brukerne som ser på video og laster opp video, melder CNN Money.Mengden data Youtube må produsere er da på 12 terrabyte, eller tilsvarende 12 millioner bøker, sier selskapet til dommen.Viacom Dette er Viacom:- Filmproduksjon: Viacom International, Paramount Pictures, DreamWorks, Republic Pictures, MTV Films, Nickelodeon Movies, Go Fish Pictures- TV-kanaler: Comedy Central, Logo, BET, Spike, TV Land, Nick at Nite, Nickelodeon, Noggin, The N, Nick Jr., TEENick, MTV, VH1, MTV2, CMT, MHD- TV-produksjon og distribusjon: DreamWorks Television- Spill: Xfire, Harmonix, GameTrailers, Neopets- Nettsteder: ScrewattackKilde: ViacomHva synes du om at Viacom kan se hvilke Youtube-klipp du ser på? Si din mening her.