Er han bare verdt en fjerdedel?

Estimater har tidligere anslått verdien til Facebook rundt 75 milliarder kroner - kan nettsiden være verdt "bare" en fjerdedel?

Mark Zuckerberg - Grunnleggeren til Facebook - Foto: Elaine Chan og Priscilla Chan

Mark Zuckerberg entret Forbeslisten som den yngste "selfmade" milliardæren i historien. Denne verdien var anslått på basis av Microsofts kjøp av aksjer i selskapet, som satt verdien på Facebook på hele 75 milliarder kroner.Et dokument som blir trukket frem av Market Watch påpeker at verdien av selskapet kan være på "bare" 19 milliarder kroner.Selskapet, ConnectU, som har meldt om tallet er det samme som har saksøkt Zuckerberg og Facebook for tyveri av kildekode og forretningside fra dem. ConnectU og Facebook inngikk en avtale om en ukjent sum. En avtale ConnectU senere forsøkte å trekke seg fra.Facebook er ventet snarlig børsnotering, og er av mange ansett for å være det neste Google.