"Superkule" minihøytalere

Minihøytalerne er testet i samarbeid med Klikk.no. De er små og søte, men er de noe bra?

Foto: Klikk.no

Klikk.no ga minihøytalerne fra Xm-i karakter 6/6. Høytalerne fikk plusskarakter for å ha det Klikk.no kalte en bra design, de har oppladbare batterier via USB, bruker kabler i jo-jo, har en stilig bæreveske og spiller god og høy lyd. Høytalerne er naturlig nok ikke så kraftig når det kommer til bass.Denne høyttaleren er beregnet på til å bistå med musikk på stranda, og det klarer den helt utmerket, ifølge anmelderen. Volumet er også høyt nok til å dekke over bølgeskvulp eller måkeskrik.De er bitte små og fås i mange skrikende farger. Stereohøyttalerne, ved navn X-MINIMAX (svarte), sitter sammen ved hjelp av en magnet. Denne magneten kan også brukes til å henge opp høyttalerne når de er adskilt.X-Mini heter monohøyttaleren (rød). Denne er litt mindre enn én stereohøyttaler. X-Mini låter en tanke svakere og tynnere enn X-MINIMAX, men fortsatt er det imponerende for denne størrelsen.Les hele testen av X-MINIMAX og X-Mini her.