Belkin Cushtop For flere år siden har vi på HegnarOnline omtalt Belkin Cushtop, en pute som gjør det naturlig å sitte med din laptop på ditt "lap". Puten er bygget slik at du ergonomisk kan sitte i gostolen med PC-en på fanget.Cushtop beskytter deg fra overopphetede bærbare PC-er, gir deg riktig arbeidsvinkel, holder ladere og diverse utstyr inni puta, og er laget i det produsenten kaller "høykvalitets-stoff". Cushtop koster 179 kroner på flere nettbutikker.PC-table PC-table er et norskprodusert produkt som lar deg montere et PC-bord til en bærbare PC enten i gostolen, senga eller sofaen. Oppsettet er ikke like fleksibelt som Cush-top, men når du er ferdig å jobbe med PC-en, skyver du den bare unna, da armen er bevegelig.Gir også ergonomiske fordeler ovenfor normale bord eller i forhold til å sitte med PC-en i fanget. Koster 312 euro, eller 2400 kroner.Fordelen overfor CushTop er at du ikke hviler PC-en på fanget, men ulempen (eller bakdelen om du vil:) vil da være en betydelig høyere innkjøpskostnad og mangelen på portabilitet. Den festes ved å presse fast i rammen på sengen eller stolen.Alto Cordless Ved bruk av Alto Cordless, blir din bærbare PC til en stasjonær PC, slik at du oppnår så godt som alle fordelene fra begge verdener, ergonomisk sett. Du har en vanlig bærbar PC, men når denne monteres inn i Alto Cordless, har du også et eksternt tastatur, og PC-en montert i en riktig arbeidshøyde.Alto Cordless fungerer utmerket for alle datamaskiner opp til 15,4 tommer, kommer med 5 års garanti fra Logitech, har tre USB-porter for lett tilkobling av mus, iPod, harddisk og annet utstyr.Herligheten koster ca. 750 kroner på diverse nettbutikker.