Det største nettstedene for norsk nettsjekking er det VG-eide Nettby og Møteplassen, disse bidrar kraftig til trafikken til VG-nett og har over 500.000 brukere.Noen tjenester, som q500 har kvalitet i høysetet. Her må du nemlig betale for å sende meldinger.- Det som skiller de gode nettstedene fra de dårlige, er nettopp denne faglige kompetansen, mener Ingvild Sommer, en sosiolog med hovedoppgave om kommunikasjon på nettet, ifølge Klikk.no.Match.com er en stor internasjonal aktør, mens q500 er et mindre norskeid nettsjekkested.En annen stor norsk tjeneste er Sukker.no, drevet av Warm Systems.- Det finnes ingen eksakte tall på hvor mange som finner hverandre på nettet. Men ca. 100 i måneden sletter profilen sin og oppgir som grunn at de har funnet kjærligheten hos oss, sier Ingvild Sommer som forøvrig er ansatt i q500 en tjeneste eid av Hjemmet Mortensen.Q500 arrangerer forøvrig singletreff for sine medlemmer i Jotunheimen i nærmeste fremdig. Slik skaper de interesse for disse:På internett er det klikk som gir penger i kassa, og når VG Nett har 317 millioner klikk per uke, stammer et betydelig antall av disse faktisk fra Nettby og Møteplassen, da disse er underlagt VGs portalløsning. Andre tjenester VG Nett nyter godt av klikkene til er pent.no, vektklubb.no og snutter.no.