Brygger til priskrig på mobil

Først kommer krigerklæringen, så kommer svaret. Det brygger til priskrig.

Kvinne som skriver SMS - Foto: iStockphoto

I går meldte Network Norway at de skal parallellimportere iPhone, og samtidig senket selskapet prisene på nedlastning av datatrafikk betydelig.I dag følger Telio etter, og reduserer nå også mobilprisene kraftig og relanserer sitt mobilabonnement Telio Champ med nytt navn og gunstige ringepriser til utlandet. Det nye abonnementet Telio Champ Global blir markedets rimeligste abonnementsalternativ til store deler av verden, ifølge selskapet selv.Prisene Fra mobil til fasttelefon i Polen kr 0,49, fra mobil til mobil kr 1,49 per minutt. Fra mobil til fasttelefon i Sverige, Danmark, Storbritannia, Spania, Australia og Hong Kong blir det kr 0,79 per minutt. Samme prisene gjelder for USA og Canada, mens Fra mobil til fasttelefon og mobiltelefoner i India,Russland, Taiwan og Sør Korea koster kr 0,99 per minutt.- Vi vil kunne møte behovene enda bedre i det multikulturelle markedet, - og de rekordlave samtaleprisene på mobil til utlandet er et svar på våre kunders ønske om lavprissamtaler til hele verden - også fra mobil, sier Telio-sjef Eirik Lunde.Network Norway eier blant annet Lebara, et mobilselskap som spesialiserer seg på utenlandstelefoni.