Endelig (?) iPhone uten NetCom

Nøkkelordet er parallellimport, men det er ikke billigere.

- Vi selger fra klokken ett i dag iPhone i det norske markedet. Vi synes ikke at et monopol er spesielt attraktivt, sier direktør for samfunnskontakt Tom Guldberg i Network Norway i en pressemelding.Network Norway bygger Norges tredje mobilnett og har så langt 350.000 kunder, inkludert heleide selskaper som Onecall og Lebara.Pris på iPhone fra Network Norway:Med 24 måneder binding : 3.399 kroner eks mva.Med 12 måned binding: 4.599 kroner eks. mva.Uten binding: 5.799 kroner eks. mva.Pris på iPhone fra NetCom:Med iTalk Large (1.000 kroner per mnd): 1 krone - 12 mnd. binding.Med iTalk Small (399 kroner per mnd): 1.399 kroner - 12 mnd. binding.Tilbudet fra Network Norway er ikke noe bedre enn det fra NetCom.