Her er de nye Apple-produktene

Ny programvare og ny MacBook Pro.

MacBook Pro - Foto: Apple

Klokken 18:00 startet den mye forhåndsomtalte pressekonferansen til Apple (keynote), hvor selskapet presenterer nye produkter.Selskapet presenterte en lang rekke oppdateringer av programvarefamilien iWork og iLife, hvor det var få spennende nyheter.MacBook Pro Den nye MacBook Pro nå også med 17-tommers skjerm, og lik formfaktor som andre Pro-modellene.Maskinen kommer med Core 2 Duo-prosessor med 2,93 GHz og inntil 8 GB minne. Det er mulig å velge mellom 9400M eller 9600M-grafikkløsninger fra nVidia. Harddisk er enten 320 GB harddisk eller 256 GB SSD-disk.Skjermens oppløsning er på 1920x1800 og med et kontrastforhold på 700:1. Hele maskinen skal være den letteste og tynneste 17-tommers laptopen. Den billigste utgaven koster 22.990 kroner.iTunes iTunes er nå tigjengelig uten kopisperre, bedre kjent som DRM. Prisen på en del av sangene på iTunes vil også falle, da sanger skal prises i tre klasser.Det vil også være mulig å kjøpe musikk over 3G fra iPhone.