Norsk Facebook-gruppe for Gaza hacket

Facebook- gruppa «Stopp massakren i Gaza, utvis den israelske ambassadøren fra Norge!» er blitt hacket.

Facebook - Foto: Scanpix

Facebook- gruppa «Stopp massakren i Gaza, utvis den israelske ambassadøren fra Norge!» er blitt hacket av gjerningsmenn som kaller seg Jewish Internet Defense Force.Den norske Facebook-gruppa, som Sosialistisk Ungdom tok initiativ til, har rukket å få 20.000 medlemmer. Nå er gruppa tatt over av hackere med sympati for Israel, skriver det venstreorienterte nettstedet Frontlinjer.På gruppesiden har hackerne lagt igjen følgende beskjed: «We will continue in our support of Israel in the fight against Hamas, a terrorist organisation. Israel for life.» (Vi vil fortsette vår støtte til Israel i kampen mot terroristorganisasjonen Hamas. Israel for livet.) (©NTB)