Sikrer kontrakt verdt 100 mill.

Kongsberg Maritime har valgt HP som sin leverandør.

Foto: iStockphoto

- HP har i samarbeid med Atea, avd. Kongsberg, inngått avtale med Kongsberg Maritime om å levere 15000 computere til bruk i Kongsberg Maritime's løsninger for posisjonering, navigasjon og automasjon på skips- og offshore installasjoner verden over, heter det i en melding fra PC-giganten.Løsningen baseres på en modifisert/marinisert utgave av HP's dc7900-serie som tilfredsstiller de strengeste kravene til driftsstabilitet og miljø. Totalverdien av avtalen er beregnet til nærmere 100 millioner kroner.- I HP er vi stolte over å vinne denne avtalen. Det viser at HP er konkurransedyktige i et krevende marked og denne avtalen er med på å gi oss en god start i 2009, sier Verner Hølleland, Salgsdirektør i HP.