Skjult kostnad blir enorm

Alle vet printerblekk er meget dyrt, men vet du nøyaktig hvor dyrt?

Foto: iStockphoto

På det korrekt navngitte nettstedet printer.com kan du prissammenligne stort sett det som er av forskjellige printermodeller. Du kan lage meget nøyaktige prissammenligninger i forhold til ditt forbruk, da nettstedet beregner kostnadene på både kjøp, og det mye viktigere, forbruk.Kjøper du eksempelvis en Samsung ML 3051 N laserprinter, koster denne 206 dollar i innkjøp, og over fem år vil denne koste deg omtrent 73 dollar i forbruk. Går du istedet for et sjokktilbud fra Lexmark til bare 24 dollar for selve printeren, kan du vente deg driftskostnader på 1.647 dollar for samme periode med samme forbruk.Velger du da "feil" printer, kan det koste 1.393 dollar, eller drøye 10.000 kroner! Dette sjokkeksempelet gjelder ikke kun for Lexmark, men gjelder for de fleste printerinnstegsmodeller.Sjekk hva din printer koster i forbruk her