Styr mobilen med håndbevegelser

Sony Ericsson lanserer ny musikkmobil.

Sony Ericsson w508 - Foto: Selskapet

Den nye "Shake control"-funksjonen betyr at du eksempelvis kan skru opp volumet eller bla gjennom musikklistene ved hjelp av et lite rist i W508 Walkman-telefonen. Med såkalt "Gesture control" kan brukeren blant annet stanse lyden når noen ringer eller utsette vekkealarmen om morgenen med en enkel armbevegelse.- Fordelene med å ha mobiltelefon og bærbar musikkspiller i én og samme enhet er åpenbare, og dette er bakgrunnen for at det nå er solgt over 90 millioner Walkman™-telefoner globalt. Walkman™-familien utvides stadig med nye modeller som matcher eller overgår lydkvaliteten i vanlige mp3-spillere. Stadig flere vurderer å droppe den separate musikkspilleren, og vi har stor tro på W508, sier markedssjef Anniken Amdam i Sony Ericsson Norge i en melding.Sony Ericsson W508 Walkman:- Et ekstra Style-Up-deksel medfølger- Walkman-spiller- HSPDA- Styr musikken uten å åpne telefonen- TrackID med tekst-søk- PlayNow arena- "Shake control"- "Gesture control"