Milliardær må ut med over 400 mill.

Facebook-gründeren måtte ut med et stort beløp etter forlik.

Mark Zuckerberg - Grunnleggeren til Facebook - Foto: Elaine Chan og Priscilla Chan
Teknologi

ConnectU gikk i fjor til sak mot Facebook-gründeren Mark Zuckerberg og Facebook for tyveri av kildekode og forretningside fra dem. ConnectU og Facebook inngikk en avtale om en inntil nå ukjent sum. En avtale ConnectU senere forsøkte å trekke seg fra.Nå viser det seg at Zuckerberg måtte ut med hele 441 millioner kroner, ifølge VG. Advokatfirmaet til ConnectU røpte beløpet i en reklamebrosjyre. Da skrøt av å ha vunnet mot Facebook og hentet ut 65 millioner dollar.Forbes Mark Zuckerberg entret Forbeslisten som den yngste "selfmade" milliardæren i historien. Denne verdien var anslått på basis av Microsofts kjøp av aksjer i selskapet, som satt verdien på Facebook på hele 75 milliarder kroner.

Nyheter
Teknologi