1,3 millioner filmer rett på PC-en?

IMDb har en drøm.

Foto: Sony/HegnarOnline
Teknologi

Internet Movie Database var en av de første virkelig store suksesshistoriene på internett. Tilbudet var av meget høy kvalitet, og muligheten for synergieffekter gjorde siden til et lett bytte for Amazon, som kjøpte nettstedet. Nå ønsker IMDb å tilby streaming av hele databasen, ifølge ITavisen.Grunnleggeren av IMDb, Col Needham, avslørte dette på årets South by Southwest filmfestival. Han sier han ønsker å skape en Spotify for film.Vår spådom er at Needham vil få store problemer med å forhandle frem en avtale med den notorisk vanskelige filmbransjen. Men håpet er ikke helt ute for IMDb, da han ikke behøver å lengre bort enn til Hulu for å se en tjeneste som både tjener penger og har et stort utvalg.Vil IMDb blir Hulu for film?

Nyheter
Teknologi