Årets Produkt kåret av Kapital

Åtte elektroniske godbiter stakk i år av med tittelen Årets Produkt i Kapital.

Vinnerne av Årets Produkt er fra venstre: Tom Vedvik, TT Micro (Pinell), Hanne Valdo, Text100 (Panasonic), Hanne Myraune, Tandberg, Tom-Arne Evensen, Olympus, Trond Sliper, Canon, Hege Kolberg, Canon og Arild Elverum, Nokia - Foto: Kapital
Teknologi

Bladet har i over 20 år testet og anbefalt utvalgte produkter i en rekke ulike kategorier. I begynnelsen dreide det seg om kopimaskiner og minimaskiner, i dag er det mobiltelefoner og internettradioer.Her er vinnerne, som blir nærmere presentert i denne ukens nummer av Kapital.Årets mobiltelefon: Nokia N96Årets kompaktkamera: Olympus Mju Tough-8000Årets speilreflekskamera: Canon EOS 5D Mark IIÅrets skriver: Canon PIXMA MP620Årets videokamera: Canon Legria HF S10Årets personlige produkt: Tandberg E20Årets personlige produkt lyd: Pinell SuperSoundÅrets personlige produkt bilde: Panasonic DMP-BD55

Nyheter
Teknologi