Blom med på verdensnyhet

Nå kan du få skråstilte Blom-bilder på GPS-enheten din.

GPS-enhet lansert av NDrive, Blom og Gule Sider - Foto: Selskapene
Teknologi

Leverandør av navigasjonssystemer, NDrive, leverandør av flyfotoløsning, Blom, og informasjons- og søkeselskapet Eniro lanserer i fellesskap den første navigatoren (GPS) med skråstilte flyfoto og interessepunkter (POI). Enheten er den første i sitt slag og vil være tilgjengelig i norske forretninger og nettbutikker fra 24. mars, heter det i en pressemelding.- GPS-navigasjon handler om å hjelpe mennesker å finne frem. NDrive leverer programvareplattformene og selve enheten, Blom leverer navigasjonsløsningen for bilder og Eniro leverer bedriftskataloger. Samarbeidet mellom disse tre selskapene var et naturlig trinn videre for å gi GPS-brukerene informasjonen de trenger, når de trenger den og der de trenger den, sier João Neto, president i NDrive i en kommentar.Åpner for navigasjon i skråstilte fotoDet nye produktet bygger på verdens første Real Navigation navigator, som ble lansert av NDrive i Syd - Europa i fjor. Real Navigation navigatorene fra Ndrive åpner for navigasjon i Bloms skråstilte flyfotografier, i tillegg til i tradisjonelle vektorkart. Dette gir brukeren en ny navigasjonsopplevelse hvor det er mulig å se omgivelsene nøyaktig slik de er i virkeligheten. Den nye generasjonen navigasjonssystemer er nå i ferd med å bli tilgjengelig over hele Europa.- Det gleder oss å se at Ndrive integrerer Eniro, og Gule Sider sin database, sammen med vår skråstilte bildeløsning for navigasjon. Verdien av vår database blir illustrert når den kombineres med den ledende aktøren innenfor søkeselskaper på det nordiske markedet, sier Håkon Jacobsen, administrerende direktør i Blom.

Nyheter
Teknologi