Google Maps filmer nå i Norge

Google Maps starter å ta bilder i to norske byer i dag. Blir det puppe-bilder og sykkelkrasj i Norge også?

Teknologi

Google Maps er en av verdens mest populære karttjenester, og funksjonen Street View viser hvordan nabolag ser ut på gateplan. Fra før finnes tjenesten i USA, Frankrike, Italia, England samt flere andre land. Nå er Google Street View også på veien i Norge.I dag begynner Street View-bilene å kjøre rundt i Oslo og Bergen for å fotografere på gateplan. Bildene vil så bli bearbeidet og deretter lagt inn i Google Maps. Prosessen vil ta flere måneder, og vi kan derfor ikke si eksakt når Street View vil lanseres med bilder fra Norge.Det har vært fanget mange morsomme øyeblikk med Google StreetView i USA. Her er noen av de mest populære:Alle foto: Google

Nyheter
Teknologi