Mobiluvanene som irriterer oss mest

NetComs befolkningsundersøkelse viser at snikfotografering og teksting mens man kjører bil er blant mobiluvanene som irriterer oss mest.

Teknologi

Høylytt prat i mobilen under buss- eller togturen blir heller ikke satt særlig stor pris på, og skulle du bli fristet til å sende tekstmeldinger mens du drikker kaffe med en venn kan du være sikker på at du irriterer den du er sammen med.Vis hensyn- Vi synes selvsagt at det er morsomt at mobilen får en stadig større rolle i hverdagen vår, men er samtidig veldig opptatt av hensynsfull bruk. Snikfotografering er oftest en uting, og vi oppfordrer til å være varsomme med å mobilfotografere andre uten å gjøre dem klar over det, sier NetComs kommunikasjonssjef Øyvind Vederhus.TrafikksikkerhetTeksting og skravling ved rattet kan fort få verre konsekvenser enn å skape irritasjon hos andre bilister.- Bruk alltid handsfree i bil, og vent med å sende tekstmelding til du er trygt parkert, oppfordrer Vederhus.Dette irriterer flest1. Høylytt prat på buss/tog/t-bane (72 prosent)2. Snikfotografering med mobilen (66 prosent)2. Kjøre bil og tekste/snakke i mobil (66 prosent)4. Tekste under kafebesøk (40 prosent)5. Svare telefonen under kafebesøk (30 prosent)6. Foreldre som snakker i telefon mens de er ute med barna (20 prosent)

Nyheter
Teknologi