Nokia og Network Norway har i dag signert en avtale som gjør Network Norway til den første mobiloperatøren som tilbyr Nokias push email-tjeneste Nokia Messaging i Norge. Dette er også den første avtalen i sitt slag i Skandinavia. Tjenesten blir tilgjengelig for Network Norways kunder fra juli måned.- Applikasjoner som Nokia Messaging er med på å gi våre kunder en enklere mobilhverdag, og vi er glade for å være i front med å bringe denne tjenesten til Norge. Vi tror løsningen vil være attraktiv for våre kunder, både når det gjelder brukervennlighet og pris, sier konsernsjef Arild E. Hustad i Network Norway.Nokia Messaging er en tjeneste som er enkel både å sette opp og bruke, og som gjør det mulig å ta i bruk opp til ti personlige e-postkontoer på én mobiltelefon. Avtalen med Network Norway omfatter alle ledende forbrukerløsninger for e-post, som for eksempel Gmail, Windows Live Hotmail og Yahoo! Mail, samt lokale e-postleverandører.Brukeren kan lese, sende, videresende og svare på e-post, se undermapper, laste ned og lese vedlegg samt legge filer ved e-posten direkte på telefonen. Push-teknologi sikrer rask levering av e-post til mobiltelefonen så fort e-posten ankommer mailserveren.