Er Jobs tilbake med ny iPhone?

I kveld får vi svaret.

Apples Steve Jobs - Foto: Scanpix
Teknologi

I kveld starter Apple Developer Connection - WWDC 2009, og mange forventer å se enten Steve Jobs tilbake i fin form og/eller en ny iPhone-versjon.Allerede har Apple annonsert en oppdatering av programvaren til iPhone 3.0, men det er fortsatt uklart om dette vil føre til en oppgradering av selve telefonen.iPhone har vært et teknologisk fenomen nesten uten sidestykke i historien. Det har blitt omtalt som "Jesus-telefonen" av en kjent teknologi-skribent, da tiden i mobilmarkedet for alltid vil være "før iPhone" og "etter iPhone". Ser man på alle iPhone-imitasjonene, er det lett å se at han fikk rett.Men hva kommer i kveld? Vel. Macrumors tror dette KAN være den nye iPhone. De fleste venter å se et kamera på fronten av telefonen, bedre batteritid, bedre oppløsning, bedre kamera, raskere prosessor og større kapasitet på lagring.Apple er notorisk dyktig å holde slike produkter hemmelig, så logg på HegnarOnline i kveld for å lese fasit.

Nyheter
Teknologi