Nokias neste flaggskip snart i Norge

Nokia N97 kommer til Norge i sommer.

Nokia N97 - Foto: Selskapet
Teknologi

Nokia N97, den neste mobilen fra Nokia som har "alt", kommer i salg i 75 land, deriblant Norge, i juni. Telefonen har en 3,5 tommer ta-på-skjerm, QWERTY-tastatur og er integrert mot Ovi Store.Telefonen er da en slags hybrid mellom Nokias N810 og og N96.Ovi Store Nokias nye innholdstjeneste Ovi Store åpnet sist uke og er nå tilgjengelig for omtrent 50 millioner brukere over hele verden på mer enn 50 ulike Nokia-terminaler, inkludert flaggskipet Nokia N97. Brukerne kan besøke store.ovi.com på telefonens nettleser og komme i gang med å laste ned, tilpasse og gjøre sin telefon smartere og morsommere med applikasjoner, spill, videoer, podkaster, produktivitetsverktøy og nett- og lokasjonsbaserte tjenester, med mer.Se intervju med Christophe Joyau i Nokia herI enkelte marked kan kundene oppdatere sine telefoner med mobilapplikasjonen Ovi Store ved å velge Ovi Store-ikonet i Download!-mappen på telefonen. Mobilklienten er tilgjengelig på engelsk, tysk, italiensk, russisk og spansk og kan betales via operatør i Australia, Tyskland, Irland, Italia, Russland, Singapore, Spania og Storbritannia. Betaling via kredittkort er et alternativ for alle land, på mobilapplikasjonen og på den mobile nettsiden. Andre land, språk, terminaler og egenskaper vil bli lagt til utover i året. Operatøren AT&T planlegger å gjøre Ovi Store tilgjengelig for sine kunder i USA senere i år.

Nyheter
Teknologi