Verdens aller første iPhone 3GS-test

Amerikanske testere har gjennomført den aller første 3GS-testen. Her er svaret.

Apple iPhone
Teknologi

I kveld ble iPhone 3GS presentert til verden, og for en gangs skyld leverte Apple nøyaktig det en hel verden, inkludert HegnarOnline, ventet. Nye Apple iPhone 3GS, S for speed, får mer hastighet og bedre hardware, men kommer i samme velkjente pakke som iPhone 3G.Første test Nerdene i Gizmodo har gjennomført det som trolig er den aller første for-testen av iPhone 3GS. Det er fortsatt ikke klart når HegnarOnline får ta og føle på 3GS, men dette er trolig innen utgangen av juni."Hardwaren føles helt lik som 3G, men skjermen har en anti-fingeravtrykkfolie som hindrer fingeravtrykk. Denne endrer ikke følelsen av glasskjermen", skriver Brian Lam."Enheten skal være raskere enn 3G, men det er vanskelig å si noe om dette før du installerer en rekke programmer og lar den 'råtne' i lommen din. Jeg spurte Apples folk hvor mye raskere den kom til å være. De svarte at den ville være dobbelt så magisk. Jeg antar de mener dobbel mengde RAM", skriver bloggeren.Lam liker det nye kompasset veldig godt, og omtaler det som "utrolig kult". Det kan enkelt integreres mot Google Maps, og vil da gjøre bruken av maps til å finne en destinasjon omtrent ti ganger bedre, da kartet nå følger din retning.Video-opptak og foto med selvvalgt fokus ser ut til å fungere akkurat slik man forventer. Et trykk på en persons ansikt gjør at telefonen vil ha følgefokus på denne personen. Meget smart, som alltid, av Apple.Se alle bildene tatt av Gizmodo her

Nyheter
Teknologi