Gratis musikk også til iPhone

Ble lansert i natt.

Teknologi

Den mye omtalte musikktjenesten Spotify ble lansert som en egen applikasjon på Apple AppStore i natt, norsk tid.Musikktjenesten Spotify har tatt verden med storm. Den svenske tjenesten tilbyr brukerne det meste av musikk på et øyeblikk, lovlig og med enkel mulighet for å dele med dine venner. I tillegg er tjenesten enten gratis eller reklamefri.Spotify har, ulikt The Pirate Bay, samarbeidet med plateselskapene. De gjorde dette ved å selge 18 prosent av aksjene i Spotify til Sony BMG, Universal Music, Warner Music og EMI for kun 100.000 svenske kroner, eller 84.700 norske kroner, skriver svenske IDG.Milliardverdier Spotify er antatt å være verdt omtrent to milliarder svenske kroner i dag, og verdiene vil trolig bare vokse for den ekstermt populære tjenesten.Gründerne Martin Lorentzon og Daniel Ek sitter på mesteparten av eierandelene, i et selskap de driver fra Kypros.

Nyheter
Teknologi