Ny e-postsvindel på gang

Denne gangen er det fra Hong Kong.

Søppel e-post
Teknologi

Nigeriabrev eller Nigerasvindel er navnet på et utbredt forsøk på svindel gjennom e-post og internett. Svindelen lover deg, som kjent, gull og grønne skoger i bytte mot ditt kontonummer.Som regel dreier svindelen seg rundt penger som skal ut av Nigeria eller et annet belastet land.Her er en advarsel fra Hang Seng BankHong Kong I 2009 er det to nye aspekter ved den nye omtalte Nigeria-svindelen. Den hevder å stamme fra Hong Kong, og Google Oversetter har blitt "bedre". Slik ser de moderne svindelbrevene ut:UNGENT SvareDet er forståelig at du kan være litt usikre, fordi du ikke vet, men jeg har en lukrativ forretning forslaget av interesse å dele med deg. Jeg fikk henvisning til min søk etter noen som er i samsvar med de foreslåtte forretningssamarbeid.Jeg er Mr. Patrick KW Chan Executive Director & Chief Financial Officer fra Hang Seng Bank Ltd Jeg har en tåkela virksomheten anbefalinger for deg.Jeg må du hjelpe meg med å implementere en virksomhet prosjektet fra Hong Kong til landet. Dette er overføring av store pengesummer. Alt om denne transaksjonen skal være lovlig gjøres uten vanskelighet. Prøv å observere ytterste skjønn i alle saker om dette spørsmålet.Når midlene ble overført til kontoen din, vi dele i forhold til avtalt av begge av oss foretrekker jeg å ha meg på min private e-postadresse(***@yahoo.com.hk) og til slutt etter at jeg vil gi mer detaljer? Er denne operasjonen. Vær så snill, hvis du ikke er interessert slette denne e-posten og ikke jakte på meg fordi jeg setter min karriere og liv for min familie på spill med denne forpliktelsen. Selv om intet våger intet vunnet.Ditt tidligst svar på dette brevet verdsatt.Vennlig hilsenMr. Patrick Chan

Nyheter
Teknologi