Nytt Telenor-navn: Uninor

Telenors indiske mobilvirksomhet offentliggjorde i dag at selskapets tjenester vil fremstå under navnet Uninor, det samme som en bedrift i Rogaland.

Telenors konsernsjef Jon Fredrik Baksaas - Foto: Scanpix

- Offentliggjøringen av Uninor som navn i India er en viktig milepæl i utrullingen av virksomheten nå som vi nærmer oss lansering. Som i Telenors øvrige markeder vil Uninor representere vår visjon og våre kjerneverdier, sier Jon Fredrik Baksaas, konsernsjef i Telenor, i en melding.Uninor vil ifølge meldingen dra nytte av Telenors etablerte rammeverk for markedsføring og design, noe som vil bidra til en hensiktsmessig og effektiv utrulling i det indiske markedet. Navnet forener Telenors globale telekommunikasjonskompetanse med Unitechs tilstedeværelse i det indiske markedet i en felles identitet.Som i andre markeder der Telenor har virksomhet, følger det nye navnet Telenors merkevarestrategi der en tydelig lokal forankring kombineres med Telenors globale posisjon.Og hvis man logger seg inn på uninor.no, kommer man inn på en attføringsbedrift med hovedkontor på Hovland i Egersund...Administrerende direktør Arne Stapnes i Uninor var ukjent med Telenors navnevalg da HegnarOnline tok kontakt.Uninor.com er for øvrig til salgs.