The Simpsons fyller 20 år

The Simpsons er den gule, dysfunksjonelle amerikanske familien som en hel tv-verden har blitt glad i. Nå er familien 20 år.

I 2009 har serien 20-års-jubileum på tv-skjermen og det gjør The Simpsons til den lengstlevende komedien i tv-historien. Nå kommer sesong 20 på Viasat 4. The Simpsons har sesongpremiere mandag 28. september klokken 18.55.Siden 1989 har Homer, Marge, Bart, Lisa og Maggie vunnet hele verdens hjerter med noen av de morsomste replikkene og scenene som noensinne har vært vist på tv. Serien traff amerikanske seere midt i magen med sin satiriske innfallsvinkel til det amerikanske samfunnet, det humoristiske synet på den perfekte amerikanske familien og sine mer eller mindre kontroversielle temaer. The Simpsons har utvilsomt laget et stort fotavtrykk i den amerikanske popkulturen, og de gule familiemedlemmene har blitt tv-ikoner. Denne kritikerroste serien har vunnet drøssevis av priser i løpet av disse 20 årene, inkludert 24 Emmy-priser.Denne høsten vil Viasat 4, i tillegg til å vise sesong 20, ha Simpsons-maraton hver lørdag fra 26. september klokken 13.30. Da viser kanalen de beste episodene fra de ulike hovedpersonene. Den første lørdagen blir det Kloven Crusty-spesial. Det blir også maratonlørdager med Ned Flanders, Moe, Sideshow Bob og Mr. Burns, i tillegg til en hel lørdag med Halloween-episoder.