Apple startet en revolusjon

Google viser nå frem sitt tablet-konsept.

Apples Steve Jobs leker med en iPad - Foto. AP
Teknologi

Sist uke lanserte Apple iPad, og en hel verden ble splittet i synet på denne nyskapende enheten. Enten ble den hyllet som det neste store (blant annet av oss), eller så ble den latterliggjort på grunn av navnet eller fordi den ikke hadde nok bjeller og lys.Som vi påpekte i vår sak, kan iPad være tiårets viktigste IT-produkt. Ikke fordi det i seg selv er så fantastisk, men fordi Apple har fått ballen til å rulle. Nå er også Google ute med sitt tablet-konsept. operativsystem.Googles tablet Google har nå satt sammen et komplett Chrome-konsept, for datamaskiner basert på Google Chromeium OS. Disse vil trolig ikke bli bygget av Google og vil heller ikke være kun én enhet, men snarere en rekke enheter.Selv om konseptet er tidlig, er det tydelig at Google lar seg inspirere av Apples iPad.Apple lanserte i sin tid iPhone og Google fulgte etter med Android. Er dette historien som gjentar seg?Konseptbildene Alle foto: GoogleSlik vil den virke

Nyheter
Teknologi