Nå kan du bestille Apple iPad

Som ventet, er det nå mulig å sette seg opp på venteliste.

På Apples oppdaterte nettbutikk er det nå mulig å bestille alle utgaver av nye iPad, gitt at du vil reise til USA. Det er nemlig kun mulig å forhåndsbestille iPader på den amerikanske nettbutikken.16, 32 og 64 GB-utgaven av Wifi-maskinen vil bli levert fra 3. april, mens Wifi + 3G vil bli levert "sent i april" i USA.Har du penger til overs, kan du ta deg en tur til New York 3. april for å stå i kø for nye iPad.Lyst å vinne en gratis iPad? Les mer her!3. april Fredag 5. mars annonserte Apple at iPad skal lanseres i WiFi-utgave lørdag 3. april i USA, noen få dager senere enn ventet. Versjonen med innebygget 3G lanseres mot slutten av april. Alle modeller av iPad vil lanseres i Australia, Canada, Frankrike, Tyskland, Italia, Japan, Spania, Sveits og Storbritannia sent i april.Om en uke kan amerikanere forhåndsbestille sin iPad fra Apples hjemmeside. Prisene starter på 499 dollar for WiFi-utgaven.Apple har ingen kommentar til lanseringsdato eller pris i Norge.iPad Produktet er en mellomting mellom en datamaskin og en smarttelefon. Den har en kort spesifikasjonsliste, men et eksplosivt potensial. Den veier omtrent 700 gram, har en 9,7 tommer IPS LCD-skjerm, en 1GZ Apple "A4"-prosessor, 10 timer batteritid og én måned standby. Batteriet var et viktig punkt, og det er tydelig at Apple har tatt dette seriøst.Klikk på bildene for store utgaver Alle foto: AppleI tillegg er det en klassisk 30-pin-tilkobling, blåtann, høyttaler, mikrofon, trådløst nett, kompass, akselerometer og 3G.Det kommer til å koste mellom 499 og 829 dollar i USA.