Europas mest innovative selskaper

Red Herring Europe mener at norske Vidamo er et av de 100 mest innovative selskapene i Europa.

Teknologi

Red Herring Europe kåret torsdag europas 100 mest innovative selskapene i Europa, på en tilstelning i Paris . Norske Vidamo var blant de utkårede.De nominerte ble vurdert på både kvantitative og kvalitative kriterier; økonomiske resultater, teknologisk innovasjon, ledelse, strategi og integrasjon i sine respektive bransjer. 3 selskap var fra Norge.Vidamo ble valgt på grunn av sin unike plattformteknologi, og strekkodeapplikasjonen høstet blant annet sterk internasjonal anerkjennelse for både innovativitet, skalerbarhet og sikkerhet, heter det i en uttalelse fra selskapet.Daglig leder Håkon Harberg ser det som en stor ære å få tildelt en slik pris som verdsetter raskt voksende teknologiselskaper som Vidamo.- Jeg vil også rette en takk til Innovasjon Norge som har gitt oss gode rammevilkår til å få utviklet og produktifisert våre unike mobilapplikasjoner, sier han.

Nyheter
Næringsliv