Har solgt to millioner iPad

Apple har solgt to millioner iPad på mindre enn 60 dager.

Apples Steve Jobs med en iPad - Foto. AP
Teknologi

Apple kan i dag fortelle at selskapet har solgt to millioner iPad på mindre enn 60 dager. Lanseringen fant sted 3. april.- Kunder over hele verden opplever magien av iPad, sier Apple-sjef Steve Jobs.Denne helgen lanserte Apple iPad i Australia, Canada, Frankrike, Tyskland, Italia, Japan, Spania, Sveits og Storbritannia. iPad vil være tilgjengelig i flere land senere i år.Den siste måneden er det gjort 105.237 fritekstsøk på "iPad" på FINN. Til tross for at Apples laptop-hybrid ennå ikke er lansert i Norge, er interessen på topp.- Jeg tror det er en del teknologiinteresserte som synes det er gøy å være tidlig ute med en så "hypet" dings, sier Ole Ullereng, fungerende administrerende direktør på FINN torget.Et søk på "iPad" på FINN gir for øyeblikket 200 treff. Prisene varierer ettersom hvor stor lagringskapasiteten er, fra rundt 4.500 til 7.500 kroner.

Nyheter
Næringsliv