Lanserer BlackBerry Torch 9800 i Norge

-Vi er den første operatøren i Norden som lanserer denne enheten, sier Jan Hatlebrekke i Trigcom.

Teknologi

Trigcom lanserer nå den nye toppmodellen fra RIM, BlackBerry Torch 9800, i det norske markedet.-Vi er den første operatøren i Norden som lanserer denne enheten, og vi tror at enheten vil bli en stor suksess. Det er en kraftfull enhet som vil appellere til et bredt spekter av brukere. Enheten tilbyr top-of-the-line funksjoner, eksepsjonell ytelse og elegant design. Den er utstyrt med det nyeste BlackBerry OS. BlackBerry 6 vil gjøre det enklere enn noensinne å forfølge dine lidenskaper, sier Jan Hatlebrekke i Trigcom.-Hvilket prisnivå ligger denne modellen på?-Prisen er fra 5.000 kroner, og vi har sendt ut flere hundre i dag. De kan enten hentes fra vår butikk ved rådhuset eller kjøpes i nettbutikken, sier Hatlebrekke til HegnarOnline.

Nyheter
Næringsliv