Lanserer Windows Phone 7-telefoner

- Vi har et fantastisk utvalg modeller i denne første bølgen med Windows Phone 7-terminaler, sier Microsoft-sjef Steve Ballmer.

Microsoft-sjefen Steve Ballmer - Foto: AP
Teknologi

Microsoft og selskapets partnere viste i dag frem et bredt utvalg Windows Phone 7-telefoner som vil bli tilgjengelig før jul fra ledende mobiloperatører i Europa, Nord-Amerika, Asia og Australia.- Vi har et fantastisk utvalg modeller i denne første bølgen med Windows Phone 7-terminaler. Microsoft leverer sammen med sine partnere en annerledes mobiltelefon og opplevelse. En telefon som lar brukeren gjøre mer på kortere tid, og som gjør nyttig og oppdatert informasjon umiddelbart tilgjengelig, sier Microsoft-sjef Steve Ballmer.Windows Phone 7 skiller seg fra dagens tradisjonelle smarttelefoner og hjelper brukeren til raskt å finne og bruke data, informasjon og tjenester fra internett og applikasjoner. Bilder, musikk og informasjon om venner og familie organiseres slik at brukeren finner det på en enklere og raskere måte. Windows Phone 7 kombinerer hyppig benyttede funksjoner som søk, fotografering, kommunikasjon med kontakter og håndtering av e-post, slik at brukeren kan gjøre mer på kortere tid.Windows Phone 7 lanseres i flere faser og Norge er ikke del av den første fasen. Grunnet stor interesse har Microsoft Norge, sammen med produsentpartnere, likevel valgt å gjøre en engelsk versjon av Windows Phone 7 tilgjengelig i Norge. LG og HTC vil tilby terminaler i Norge fra månedsskiftet oktober/november. Samsung kommer med terminaler noe senere.

Nyheter
Næringsliv