Manchester City velger norsk programvare

UNIT4 Agresso har inngått avtale med den britiske Premier League-klubben Manchester City om levering av ny ERP-løsning for forretningsstyring og finansiell styring.

Hjemmebanen til Manchester City
Teknologi

UNIT4 Agresso skriver i en egen pressemelding fredag at de nå har inngått avtale med den britiske Premier League-klubben Manchester City om levering av ny ERP-løsning for forretningsstyring og finansiell styring.Avtalen skal ifølge Agresso selv sikre sunn styring av økonomi og virksomhet, og støtte opp om de ambisiøse målene fotballklubben har satt seg.Manchester City, som tok seierstrofeet i FA-cupen i mai, skal ta i bruk norskutviklede Agresso Business World for å sikre at ambisiøse mål om endring oppfylles.Manchester City kan skilte med noen av de mest berømte og talentfulle spillerne på de britiske øyene. Mens laget spilte en relativt solid sesong, fokuserte ledelsen i klubben på å løfte virksomhetens styringssystemer opp til samme Premier League-standard som spillerne, som for øvrig vil bli regnskapsført som aktiva i det nye systemet.Over 300 brukere i Manchester City, både økonomimedarbeidere og andre, vil ha tilgang til Agresso Business World. Fotballklubben har valgt en løsning som omfatter regnskap, budsjettering og prognoser, innkjøp, rapportering og økonomisk analyse.Agresso Business Worlds VITA™-arkitektur er designet fra bunnen av for å hjelpe brukerne til enkelt å kunne tilpasse systemet, i tråd med dagens virksomhet eller for å forberede driftsmessige endringer.Finanssjef Andrew Widdowson i Manchester City sier at klubben valgte UNIT4 Agresso spesielt på grunn av programvarens endringsvennlighet.- Klubben gjennomgår en rekke endringer, og som alle kommersielle virksomheter ser vi alltid etter metoder for å drive med større effektivitet og forbedre økonomiske resultater og lønnsomhet. Vi opplever rask vekst og trengte et fleksibelt system som kunne takle vår stadig skiftende struktur og de nye kravene vi møter, sier Widdowson.UNIT4 Agresso er svært fornøyde med å ha fått selveste Manchester City på kroken.- Vi er veldig stolte for å få lov til å levere forretningssystemer til en av Englands klart beste fotballklubber. En klubb i toppen av Premier League er blant de mest dynamiske og spennende kundene jeg kan tenke meg og det er morsomt å tenke på at fremtidens store spillerkjøp skal bokføres i Agresso Business World, sier Terje Kaasa, salgs- og markedsdirektør i UNIT4 Agresso.