Norske gründere får internasjonal oppmerksomhet

Norske Fanbooster er valgt ut blant flere tusen europeiske startups.

Teknologi

Norske Fanbooster ble nylig valgt ut til å delta som BETA startup på The Summit. Teknologikonferansen regnes som et av verdens største og ledende startup- og investor-events, og holdes årlig i Dublin.Les også: Investerer 16 millioner – håper på milliardverdier- Vi er veldig stolte av å bli valgt ut blant så tøff konkurranse, sier Erik Eggum, daglig leder i Fanbooster, i en melding.Han forteller at tusenvis av startups meldte seg på og at The Summit intervjuet over 800 kandidater hver eneste dag i over en uke.Fanbooster har holdt på med digital markedsføring siden 2010, og har utviklet seg fra å være en ren konkurranseplattform, til nå å spesialisere seg på kommunikasjon, analyser og avansert annonsering i sosiale medier - på alle flater.Store investorselskaper som Google Venture, Goldman Sachs og Kleiner Perkins er invitert inn for å vurdere startups i løpet av konferansen, som årlig tiltrekker seg rundt 20.000 deltakere.Fanbooster skal være med i The Summit BETA startup som eneste norske selskap. BETA er kategorien for startups som har kommet såpass langt at de har potensiale til stor internasjonal vekst.- Vi er snart fire år gamle og har kunder i rundt 40 land. Likevel er det ekstra moro å få mulighet til å vise oss frem, avslutter Eggum.