Om Cookies

Teknologi

Bruk av cookies på Hegnar.noVed å bruke hegnar.no samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser.Cookies (informasjonskapsler) - er en liten tekstfil som sendes fra vår webserver og lagres i din nettleser. Informasjonskapslene vi bruker gjør at dine valg kan bli lagret mens du er inne på nettstedet.Når du besøker hegnar.no registreres det følgelig informasjon om din bruk av Hegnar.no. Det samme skjer også på mange andre nettsider i inn- og utland.Hegnar.no bruker informasjonskapslene til å hjelpe annonsesystemet med å styre annonsene i tråd med brukernes preferanser, og for å gjøre markedsundersøkelser.Informasjonen vi samler inn bruker vi til å analysere trender, slik at vi kan gjøre nettsidene våre bedre for de som besøker våre nettsider.Informasjonen vil kun benyttes internt og vil ikke videreføres til noen 3. part eller andre personer utenfor hegnar.no. Og vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person.Informasjonskapsler kan slås av i nettleseren din. Vær i så fall oppmerksom på at noen av våre funksjoner ikke vil fungere.De fleste moderne nettlesere er innstilt på å akseptere cookies/ informasjonskapsler automatisk, men du kan selv velge å endre innstillingene slik at de ikke blir akseptert.Les mer om informasjonskapsler og loven som regulerer bruken av dem her.

Nyheter
Teknologi