Facebook åpner markedsplass

Facebooks nye tjeneste kjøp og salg, «Marketplace», er lansert i USA.

Mandag lanserte Facebook «Marketplace», som er en ny tjeneste for kjøp og salg. I første omgang tilbys tjenesten i USA, Storbritannia, Australia og New Zealand.Finn.no-eier Schibsted tynges av frykt for konkurranse fra Facebooks nye markedsplass.- Det er en potensiell trussel for Schibsteds rubrikkannonsetjenester, spesielt for Torget og lignende tjenester. Det er nok det som har drevet kursen ned i dag og i går, sier analytiker Henriette Trondsen i Arctic Securities til TDN Finans.Ifølge en pressemelding fra Facebook får «kjøp og salg»-grupper på det populære nettmediet allerede besøk av 450 millioner mennesker hver eneste måned.«Marketplace» er et tilbud om en bedre organisering av dette, opplyser Facebook i meldingen.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også