Richard Drew

Samsung lanserer ny Galaxy Note

Samsung avduket en ny modell i deres Galaxy Note-serie, serien hvor en tidligere modell ble tilbakekalt på grunn av alvorlige batteridefekter og brannfare.

På onsdag viste Samsung frm den nye modellen Galaxy Note 8, i kategorien de kaller «phablet», en mellomting mellom smarttelefon og tablet. I fjor ble den forrige modellen, Galaxy Note 7, tilbakekalt da det var risiko for at batteriet kunne eksplodere. Det ble også innført et globalt forbud mot ta med seg Note 7 om bord på fly.– Ingen av oss vil glemme hva som skjedde i fjor. Men jeg vil aldri glemme hvordan millioner av dedikerte fans støttet oss. La meg uttrykke min dype takknemlighet, sier Samsungs mobilsjef DJ Koh under lanseringen.– Dette var en god dag for Samsung. Det er tydelig at de har lagt Note 7 bak seg og nå konsentrerer de seg om framtiden med Note 8, sier analytiker Patrick Moorhead i selskapet Moore Insights and Strategy.Galaxy Note 8 har en 6,3 tommers «infinity»-skjerm som strekker seg helt ut til kanten av telefonen, dobbelt kamera på baksiden, mulighet for trådløs lading og er vann- og støvavstøtende. Samsung sa ikke hva prisen blir, men den amerikanske kjeden Best Buy reklamerer med en pris på 950 dollar, som tilsvarer drøyt 7.500 kroner etter dagens kurs. Galaxy Note 8 kommer i handelen 15. september.(©NTB)


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også