De heteste mobilene i Norge akkurat nå

To nykommere går rett inn på topp 10-listen.

De nye modellene fra Apple og Samsung gikk ikke overraskende rett inn på Telias topp 10-liste over salget av smarttelefoner i september, skriver selskapet i en melding.– Det har vært en måned preget av flere lanseringer, og som ventet spretter Samsung Galaxy Note 8 rett inn på listen, sammen med Apples nye modeller iPhone 8 og 8 Plus, sier Ove-Mathias Lind, leder for Telia privat i en kommentar til listen. - Det betyr at Apple og Samsung har alle ti plassene på listen, som igjen i september preges av high-end og dyre telefoner.Gjennomsnittsprisen for topp tre på listen er 7.300 kroner. Det er da tatt utgangspunkt i billigste modell uten abonnement..Topp 10 september – forrige måneds plassering i parentes:1.Apple iPhone 7 (1)2.Apple iPhone 8 Plus (ny)3.Samsung Galaxy S8 (3)4.Apple iPhone 8 (ny)5.Samsung Galaxy Note 8 (ny)6.Apple iPhone 7 Plus (2)7.Samsung Galaxy S8+ (4)8.Samsung Galaxy S7 (5)9.Apple iPhone 6s (6)10.Apple iPhone SE (7)Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 65 Telia-butikker, på telia.no, gjennom kundesenteret og hos forhandlere som selger Telia.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også