LinkedIn får konkurranse - fra Facebook

Facebook tester en ny CV-funksjon, viser flere skjermbilder som er blitt delt i sosiale medier. Dette vil sette selskapet i direkte konkurranse med det profesjonelle nettverket LinkedIn, skriver Business Insider.Funksjonen lar brukere liste sine profesjonelle erfaringer, sin utdanning, kontaktdetaljer, et bilde og annen informasjon - akkurat som Microsoft-eide LinkedIn.Det er selvfølgelig mulig for Facebook-brukere å dele sin jobbhistorie på Facebook allerede. Men vil du egentlig at potensielle arbeidsgivere skal studere din private Facbook-profil? Den nye funksjonen ser ut til å kombinere all relevant informasjon - vekk fra alle private bilder, statusoppdateringer og poster man kanskje ønsker å skjule.Det er fremdeles usikkert hva planene til Facebook er, om dette er noe som vil bli implementert eller ikke.