Hackere tok over Børge Brendes Twitter-konto

Hackere som utgir seg for å være en tyrkisk cyber-hær, tok søndag over tidligere utenriksminister Børge Brendes Twitter-konto.

Hackerne sendte ut en rekke meldinger på Twitter-kontoen til den ferske lederen av Verdens økonomiske forum i løpet av kort tid søndag formiddag, skriver skriver DN.«Du er hacket av den tyrkiske cyber-armeen Ayyıldız Tim! Vi har din DM-korrespondanse. Vi vil vise deg vår makt», skriver hackerne i én av meldingene. DM er en forkortelse for dirketemeldinger, som er skrevet mellom twitter-brukere og ikke er synlig for andre.Ifølge Aftenposten ble mer enn 20 meldinger publisert på kort tid. Samme morgen fikk også Syed Akbaruddin, en av Indias toppdiplomater i FN, kontoen sin hacket av den samme gruppen, skriver avisen.(©NTB)