Store problemer for Facebook, WhatsApp og Instagram

Facebook-brukere flere steder i verden ble tilsynelatende rammet av driftsstans søndag. Også Instagram og WhatsApp har hatt trøbbel.

Jenny Kane

Oversikten fra nettstedet Downdetector.com, som overvåker nedetid, viser at tusenvis av Facebook-brukere hadde problemer fra klokken 12.30 i det nordøstlige USA, Sør-Europa og Filippinene. De fleste brukere så ut til å være inne igjen i 15-tiden.Årsaken til problemene er foreløpig ikke kjent, men nyhetsbyrået AP har sendt en epost til Facebook med forespørsel om kommentar.Facebook kjøpte Instagram i 2012 og WhatsApp i 2014.Emneknaggene #FacebookDown, #instagramdown og #whatsappdown var populære på Twitters globale oversikt søndag.Daglig er det 1,5 milliarder aktive Facebook-brukere, ifølge selskapets nettside.(©NTB)