Slik jobber selskapene som skal gjøre verdensrommet til allemannseie

Fremtidens produkter kan lages i verdensrommet. Men før det kan skje må vi komme oss dit. Raskt, billig og regelmessig. 

Snart vil nye industrier bli utviklet i verdensrommet. Men for at disse industriene skal kunne oppstå, trenger vi først en enkel vei ut i rommet. Mer enn 100 private selskap kjemper om å finne den beste metoden for å få oss ut i verdensrommet så raskt, ofte og billig som mulig.
Teknologi

Helt siden vi landet på månen for femti år siden har mennesker ønsket seg ut til verdensrommet. Og for forskere, astronauter og noen få veldig rike mennesker har det vært mulig. Men nå er verdensrommet nærmere enn noen gang tidligere - også for deg og meg. 

Mer enn 100 private selskap jobber nå med å få både oss og varene våre ut i verdensrommet på raskest, best og ikke minst billigst måte. I videoreportasjen øverst i saken vil du få et innblikk i noen av disse selskapene og hva de mener skiller dem fra sine konkurrenter. 

Se også: Kontroversiell startup vil ødelegge droner med droner

Det får mange til å rynke på nesa.
romferd
verdensrommet
nasa
elon musk
jeff bezos
spacex
richard branson
Nyheter
Teknologi