<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Analytiker anbefaler å kjøpe aksjer i Microsoft

Ser en oppside på 36,5 prosent.

    Publisert 2. juni 2020 kl. 19.42
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 133 ord
    EN AV VERDENS STØRSTE: Logoen til Microsoft, en av verdens største selskaper. Foto: NTB Scanpix

    Etter utbruddet av coronaviruset falt Microsoft-aksjen i likhetet med resten av markedet. Likevel har aksjen hentet seg raskt inn igjen, og er nå opp 16,2 prosent hittil i år. Analytiker i Wells Fargo, Philip Winslow, mener at aksjen har mer og gå på, ifølge Barron's.

    Han gjentok sin «outperform»-anbefaling på aksjen tirsdag. I tillegg oppjusterte kan kursmålet til 250 dollar, fra tidligere 205 dollar. 

    «Den fulle flerårige effekten av Azures vekstpotensial gjenspeiles fortsatt ikke fullstendig i konsensusestimater eller aksjekursen», skriver Winslow ifølge Barron's.

    Selv om Amazon er den største aktøren på skybaserte tjenester, peker analytikeren på at Microsoft reduserer gapet mellom dem. Han peker også på at Microsoft blir en større aktør enn den tredje største, som er Google.

    Microsoft-aksjen stiger 0,2 prosent til 183,2 dollar tirsdag, noe som innebærer at Winslow ser en oppside på 36,5 prosent.