Zwipe har mottatt ordre på biometriske betalingskort

Første ordre mottatt fra Toppan Forms Card Technologies.

Publisert 8. juni 2020 kl. 08.35
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 137 ord
DEAL: Zwipe har hanket inn ordre.  Foto: Zwipe

Zwipe skal produsere biometriske betalingskort i liten skala for Toppan Forms Card Technologies, melder selskapet i en børsmelding mandag. 

Selskapet omtaler avtaler som "et viktig steg mot produksjonen av et større volum for Zwipe". 

Toppan Forms Card Technologies er en ledende produsent av biometriske betalingskort basert i Hong Kong. 

– Vi er glade for å gå videre med Zwipe i dette viktige prosjektet for å utvikle det biometriske betalingsmarkedet, sier Joseph Hui, viseadministrerende direktør i Toppan Forms Card Technologies Limited.

– APAC-betalingsmarkedet har en av de høyeste vekstratene i verden. Vi er glade for at TFCT, en leder av betalingsløsninger i denne regionen, har besluttet å samarbeide med oss for å integrere vår plattform i betalingskortene. Vi ser frem til å jobbe tett med TFCT for å levere tryggere og sikrere kontaktløse betalinger med Pay ONE-plattformen, sier André Løvestam, adm. direktør i Zwipe.