<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kongsberg Gruppen-datter får ny samarbeidspartner

Kongsberg Gruppen-aksjen faller på Oslo Børs mandag.

    Publisert 22. juni 2020 kl. 15.34
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 166 ord
    NY PARTNER: Kongsberg Digital, et heleid datterselskap av Kongsberg Gruppen, melder om ny samarbeidspartner Foto: Kongsberg Digital

    Kongsberg Digital, et heleid datterselskap av Kongsberg Gruppen, kunngjorde mandag at de har fått en ny samarbeidspartner.

    Partnerskapet er med Lloyd's List Intelligence, der selskapet skal tilby frakt og maritim intelligens på Kongsbergs åpne platform, Kognifai Ecosystem.

    Ifølge Kongsberg Digital er Lloyd's List Intelligence er en av flere kjente teknologi- og dataselskaper som samarbeider på plattformen, som presenterer et bredt spekter av direkte og statisk maritim informasjon.

    Lloyd's List Intelligence sine tjenester vil være tilgjengelige på Kognifai Marketplace innen juli 2020.

    «Dette vil gi våre maritime kunder enkel skybasert tilgang til den beste maritime intelligens-rapporteringen i markedet. Enten kunder bruker Vessel Insight eller ikke, er ombord eller på land, kan rapportene samles og analyseres, kombineres med egen data eller leses som selvstendige rapporter for å få større insikt i hva som skjer i de maritime markedene», sier Vigleik Takle i Kongsberg Digital.

    Kongsberg Gruppen-aksjen faller 2,0 prosent på Oslo Børs mandag. Det siste året har aksjen hatt en oppgang på 20,8 prosent, mens den er opp 2,8 prosent hittil i år.