Sony leverte kvartalstall som slo forventning

Lansering av ny spillkonsoll ventes å bedre årsresultatet for teknologigiganten.

SLO FORVENTNING: Sony første kvartal. Foto: Bloomberg
Teknologi

Sony leverte tirsdag tallene for første kvartal (defineres av selskapet fra april til juni), som viste et overskudd på 228,4 milliarder yen. Det tilsvarer 2,15 milliarder dollar, hvilket er en nedgang på 1,1 prosent fra tilsvarende periode i fjor. Renitiv-konensus lå vesentlig lavere, på 143,21 milliarder yen, det skriver CNBC.

Finansdirektøren i selskapet påpeker at spill-industrien opplevde en positiv respons, som følge av nedstengning under coronakrisen, det gjengir Reuters.

Selskapet planlegger å lansere den nye spillkonsollen Playstation 5, syv år etter forgjengerens lansering. Det er ventet at denne lanseringen vil bidra til en marginal økning i selskapets årsresultat.

sony
2. kvartal
playstation
coronakrisen
Nyheter
Teknologi
Børs