Idex Biometrics starter leveransene av TrustedBio

TrustedBio skal gi lavere kostnader, men også økt sikkerhet og bedre ytelser.

FJERDE KVARTAL: Første produkt med Idex' nye løsning ventes å bli lansert mot slutten av året. På bildet eldre Idex-teknologi. Foto: Iván Kverme
Teknologi

Idex Biometrics har startet leveransene av sin nye produktfamilie TrustedBio, i tråd med kunngjøringen fra februar i år, opplyser fingeravtrykksteknologiselskapet.

De nye sensorproduktene er ifølge selskapet utviklet for å redusere kostnader og samtidig forbedre ytelser, sikkerhet og produksjonsvennlighet.

Idex opplyser videre at selskapet er i rute for å få ut flere biometriske smartkortløsninger på massemarkedet i høst, til kunder i både Europa og Asia.

Første produkt med TrustedBio-teknologien ventes å bli lansert tidlig i fjerde kvartal, før masseproduksjon ventes kort tid etter.

Idex forklarer i meldingen tirsdag at de nye TrustedBio-sensorene blir en integrert løsning med færre komponenter, som skal gjøre det rimeligere å produsere biometriske smartkort. Samtidig plasserer de seg godt innenfor sikkerhetskravene til alle store betalingskortnettverk.

idex
idex biometrics
fingeravtrykkssensorer
trustedbio
Nyheter
Teknologi
Børs