Meglerhus ser stor oppside i Kahoot!

Arctic Securities opprettholder kjøpsanbefaling og hever kursmål.

Publisert 16. sep. 2020 kl. 09.16
Oppdatert 16. sep. 2020 klokken 09.17
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 141 ord
MED KJEMPEOPPSIDE: Fra Kahoots notering på Merkur Markets. Foto: Iván Kverme

Kahoot! KAHOOT-ME har gjort det meget godt og nådde årets guiding for betalende abonnenter allerede i september. Selskapet høster ros fra både meglerhus og finanseksperter . I dag investerte også Kahoot! i et dansk kommunikasjonsselskap.

Arctic Securities øker kursmålet på Kahoot! til 64 kroner pr aksje fra tidligere 60 kroner samtidig som kjøpsanbefalingen opprettholdes, ifølge TDN Direkt. Meglerhuset ser dermed en oppside på 32,2 prosent.

Meglerhuset forventer at selskapet vil øke guidingen for 2020.

«Selv om veksten i andre og tredje kvartal har vært spesielt sterk, lanserer Kahoot! flere nye produkter som vil støtte inntjeningen fra fjerde kvartal og fremover. Forlengede eller nye partnerskap samt notering på hovedlisten på Oslo Børs i første kvartal 2021 virker også positivt inn», skriver Arctic Securities i rapporten.

Aksjen stiger markant på børs etter nyheten og handles i skrivende stund til 48,40 kroner.